Header_grupp_1920x682
Glas-oppettider-jul2018_header

Testar Alundamålarna

en nyans starkare

Hagblomgruppen har verksamhet inom traditionellt måleri och golv, industrimålning och glasmästeri. I koncernen ingår också butiker och ett fastighetsbolag.

 

Moderbolag i Kalmar
I Hagblomgruppen ingår 24 bolag, vilket gör koncernen till en av de större i branschen. Totalt har vi cirka 450 årsanställda och omsätter ungefär 400 mkr. Moderbolaget, Hagblomgruppen AB, finns i Kalmar.

 

Lokal kompetens på 30 orter
Dotterbolagen finns på cirka 30 orter i Sverige, med tyngdpunkt i de sydöstra delarna av landet. Varje bolag verkar under eget namn och är starkt förankrade på respektive marknad. Kunskapen om den lokala marknaden är en av Hagblomgruppens absoluta styrkor.

bilar_960x618

Framgångsrika bolag
Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och i Kalmar, där koncernen har sina rötter, är Hagbloms ett extra känt namn i branschen. Hagbloms startade som ett traditionellt byggnadsmåleri, men växte snart med industrimålning, färghandel, golv- och glasverksamhet samt fastighetsinnehav. Varje företag som införlivas i koncernen är etablerade på sina orter, har gott renommé och en sund verksamhet.

 

Hantverk och service med hög standard
Vår affärsidé är enkel:
”I Hagblomgruppen ska såväl hantverk och service som bemötande av kunder kännetecknas av stor professionalism. Vi ska alltid vara minst en nyans starkare än våra konkurrenter.”

 

Välkommen till Hagblomgruppen